FRÖKEN BILSTED

BISTRO OCH RESTAURANG

Frk. Bilsted Bistro och Restaurang ägs och drivs av mig, Malene Bilsted Pedersen.

Förutom att jag har en stark känsla av tillhörighet till Frankrike, har jag och min man under många år arbetat inom restaurangbranschen i Köpenhamn. I den verksamheten har också ingått import av delikatesser och andra specialprodukter från Frankrike.

Bakom Fröken Bilsted Bistro och Restaurang ligger många års arbete med catering. Min ambition är att erbjuda hög kvalitet med ett utbud av traditionella rätter inspirerade av den sydfranska och italienska mattraditionen.

Min matfilosofi utgår från kompositionell enkelhet där kvaliteten på råvarorna är grundstenen i rätterna. Den från Färöarna härstammande laxen kommer från danska Michelin-kocken Daniel Letz och är en av de absolut bästa marknaden erbjuder i sin genre. Samma hög kvalitet finns även i mina sallader liksom i de på traditionellt sätt framställda franska och italienska lantostarna.

Jag strävar alltid efter att stimulera smaklökarna genom att presentera och servera maten på ett proffsig och fantasifullt sätt. Förhoppningsvis kan menyerna på hemsidan inspirera dig till ett besök på Rikstolvan 34. Vi lovar att ta hand om dig och ditt sällskap på bästa sätt i syfte att ge dig en trevlig och minnesvärd kulinarisk upplevelse. Hjärtligt välkommen!

Med vänliga hälsningar,

Malene Bilsted Pedersen